Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζω στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, που φέτος ταξιδεύει στη φιλόξενη Θεσσαλονίκη, στις 11-14 Απριλίου 2019.

Στην εποχή της «ιατρικής ακριβείας», η αλματώδης πρόοδος που παρατηρείται στην Αλλεργιολογία μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο της εξατομικευμένης προσέγγισης των αλλεργιολογικών νοσημάτων.

Το συνέδριό μας, με τίτλο «ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», φιλοδοξεί στην παρουσίαση και πληρέστερη κατανόηση των τελευταίων εξελίξεων στη μοριακή και κλινική διάγνωση και στη θεραπευτική αντιμετώπιση των αλλεργικών νοσημάτων.

Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (Ε.Ε.Α.Κ.Α.), ως Εταιρεία «κορμού» της ειδικότητάς μας, επιδιώκει για άλλη μια φορά τη διοργάνωση ενός επιστημονικά άρτιου συνεδρίου, με ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις.

Η αθρόα συμμετοχή και η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών μας, αλλά και αυτών που επιθυμούν την επιστημονική τους ενημέρωση σε θέματα που άπτονται της Αλλεργιολογίας, θα επισφραγίσει τις προσδοκίες μας.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ζωή Ι. Δεμέστιχα
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας
Αλλεργιoλογίας και Κλινικής Ανοσολογίας
(Ε.Ε.Α.Κ.Α.)

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου:
11 - 14 Απριλίου 2019

Λήξη ημερομηνίας εγγραφών Early bird:
28 Φεβρουαρίου 2019

Παράταση Λήξης Υποβολής Εργασιών:
15 Μαρτίου  2019

Οργάνωση - Γραμματεία

Free Spirit

Θεσσαλονίκης 12, Γέρακας 153 44
210 60 48 260
www.free-spirit.gr

Ακολουθήστε μας