Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΑΚΑ που θα πραγματοποιηθεί στα Μετέωρα - Καλαμπάκα, 12 με 15 Οκτωβρίου 2023.

Ο ραγδαίος ρυθμός έρευνας στην Ανοσολογία, με «ομικές» τεχνολογίες που παρέχουν τα εργαλεία για την παρακολούθηση μιας νόσου σε μοριακό επίπεδο, έχουν δώσει μεγάλη ώθηση τόσο στην διάγνωση όσο και στην εξατομικευμένη θεραπεία, με ολιστική αντιμετώπιση των αλλεργικών νοσημάτων, τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά.

Με διακεκριμένους στην Αλλεργιολογία Έλληνες και ξένους ομιλητές, φιλοδοξούμε, για ακόμη μια φορά, το Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας & Κλινικής Ανοσολογίας να προσφέρει επικαιροποιημένη γνώση για τις πρόσφατες εξελίξεις σε θέματα αλλεργιολογικού ενδιαφέροντος και να προσφέρει το βήμα για ανταλλαγή απόψεων σε κλινικά θέματα.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Συνεδρίου και την Οργανωτική Επιτροπή για τον ενθουσιασμό και την φροντίδα που επέδειξαν στην κατάρτιση του επιστημονικού προγράμματος
Καλώ τα μέλη της ΕΕΑΚΑ να συμμετάσχουν ενεργά στην κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της ειδικότητας της Αλλεργιολογίας που πάντα χαρακτηρίζεται για το υψηλής ποιότητας και ευρύτητας επιστημονικό της πρόγραμμα.

Με εκτίμηση,

Ζωή Ι. Δεμέστιχα
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας
Αλλεργιολογίας & Κλινικής Ανοσολογίας (Ε.Ε.Α.Κ.Α.)

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου:
12-15 Οκτωβρίου 2023

Λήξη Υποβολής Εργασιών:
20 Σεπτεμβρίου 2023

Οργάνωση - Γραμματεία

Free Spirit

Θεσσαλονίκης 12, Γέρακας 153 44
210 60 48 260
www.free-spirit.gr

Ακολουθήστε μας

Απόρρητο