Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλώ και σας καλωσορίζω στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (Ε.Ε.Α.Κ.Α.) που διοργανώνεται στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στις 29 - 30 - 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2018.

Το Συνέδριο της Ε.Ε.Α.Κ.Α. αποτελεί πλέον ένα καταξιωμένο θεσμό για την ειδικότητα της Αλλεργιολογίας και απευθύνεται σε όλους τους Αλλεργιολόγους αλλά και στους Ιατρούς άλλων ειδικοτήτων οι οποίοι έχουν επιστημονικό ενδιαφέρον για τα αλλεργικά νοσήματα και τον ευρύτερο τομέα της Κλινικής Ανοσολογίας.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου εκπονήθηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, φροντίδα και σεβασμό στους συμμετέχοντες με σκοπό την επίτευξη υψηλής ποιότητας επιστημονικού μέρους. Πολλοί ξένοι και Έλληνες ειδικοί που έχουν διακριθεί στο πεδίο της Αλλεργιολογίας, του Άσθματος και της Κλινικής Ανοσολογίας έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν τις πλέον πρόσφατες και ενδιαφέρουσες Εξελίξεις στην παθογένεια, τους μηχανισμούς, τη διάγνωση, την αντιμετώπιση και τη θεραπεία των αλλεργικών νοσημάτων τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά την Πρόεδρο κ. Αικατερίνη Συρίγου και όλα τα μέλη της Οργανωτικής - Επιστημονικής Επιτροπής για την εξαίρετη προσπάθειά τους να διοργανώσουν και να παρουσιάσουν ένα επιτυχημένο Πανελλήνιο Συνέδριο μιας κυρίας ειδικότητας όπως είναι η Αλλεργιολογία.

Ελπίζω αλλά και πιστεύω ότι το Συνέδριο μας θα είναι ενδιαφέρον, παραγωγικό και ευχάριστο για όλους εσάς οι οποίοι θα μας τιμήσετε με τη παρουσία σας και την ενεργό Συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση και Φιλικούς - Συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Χρήστος Γρηγορέας
τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας
Αλλεργιoλογίας και Κλινικής Ανοσολογίας
(Ε.Ε.Α.Κ.Α.)

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου:
29 Μαρτίου - 1 Απριλίου 2018

Λήξη ημερομηνίας προεγγραφών:
19 Φεβρουαρίου 2018

Παράταση Λήξης Υποβολής Εργασιών:
28 Φεβρουαρίου  2018

Οργάνωση - Γραμματεία

Free Spirit

Θεσσαλονίκης 12, Γέρακας 153 44
210 60 48 260
www.free-spirit.gr

Ακολουθήστε μας