Αγαπητές/οί συνάδελφοι και φίλες/οι,

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Ελληνικής Αλλεργιολογίας, που φέτος για πρώτη φορά, «ανεβαίνει» στη Θεσσαλονίκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (Ε.Ε.Α.Κ.Α.) για την εξαιρετική τιμή να μου εμπιστευθεί την προεδρεία της Οργανωτικής Επιτροπής και τους εξαιρετικούς συνάδελφους, που την απαρτίζουν, για την ουσιαστική συμβολή τους στη διοργάνωση του Συνεδρίου.

Σκοπός του Συνεδρίου, φυσικά, είναι να ενημερωθούμε για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της Αλλεργιολογίας. Το συνέδριο ωστόσο πρέπει να μπαίνει σε χώρους αμφισβήτησης, να τολμάει σε θέματα αμφιλεγόμενα, να ακούει τον ενθουσιασμό των νέων, να ανοίγει ένα παράθυρο στην τέχνη και να προσπαθεί να διαισθανθεί το μέλλον.

Ιδανικά, το Συνέδριο, πρέπει να είναι ένα επιστημονικό εργαστήρι, τα θέματα του να είναι τροφή για σκέψη και προβληματισμό και να υπάρχει ζωντανή ανταλλαγή απόψεων και εμπειρίας, με την ενεργό συμμετοχή όλων μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην πανέμορφη ανοιξιάτικη Θεσσαλονίκη, σας υποσχόμαστε ζεστή φιλοξενία και σας βεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να χαρείτε ένα παραγωγικό και ουσιαστικό επιστημονικό - και όχι μόνον - 4ημερο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αργύρης Μανίκας
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Ειδικός Αλλεργιολόγος, Υπεύθυνος Αλλεργιολογικού Τμήματος,
«ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου:
11 - 14 Απριλίου 2019

Λήξη ημερομηνίας εγγραφών Early bird:
28 Φεβρουαρίου 2019

Παράταση Λήξης Υποβολής Εργασιών:
15 Μαρτίου  2019

Οργάνωση - Γραμματεία

Free Spirit

Θεσσαλονίκης 12, Γέρακας 153 44
210 60 48 260
www.free-spirit.gr

Ακολουθήστε μας