Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλώ στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, το οποίο θα λάβει χώρα στα Μετέωρα – Καλαμπάκα, στις 12-15 Οκτωβρίου 2023, με τίτλο «Εν αρχήν ήν η νόησις».

Ευχαριστώ το Δ.Σ. της Ε.Ε.Α.Κ.Α. για την τιμή να μου αναθέσουν την Προεδρία του Συνεδρίου και την ευκαιρία η διοργάνωση αυτή να πραγματοποιηθεί στον ιερό και εμβληματικό χώρο των Μετεώρων.

«Εν αρχήν ήν η νόησις» λοιπόν. Γεγονός σημαντικό όπως για όλες τις επιστήμες, έτσι και για την Ιατρική και ειδικότερα για την ειδικότητά μας, την Αλλεργιολογία. Στις εργασίες του Συνεδρίου, θα προσπαθήσουμε να εξερευνήσουμε και ταυτόχρονα να κατανοήσουμε, τα «γνωστά και άγνωστα μονοπάτια» της Αλλεργίας, έχοντας πάντα, σα φωτεινό μας σηματοδότη, τη σωστή αντιμετώπιση, την παροχή των καλύτερων δυνατών λύσεων και την πιθανή ίαση των ασθενών μας, παρέχοντάς τους μία πιο ποιοτική ζωή. Και επειδή, τα αλλεργικά νοσήματα αφορούν τις περισσότερες ιατρικές ειδικότητες, κάθε ιατρός και κάθε επαγγελματίας Υγείας, είναι καλοδεχούμενος να συμμετάσχει ενεργά.

Εύχομαι ολόψυχα, η ιερότητα και η μεγαλοπρέπεια του «Πέτρινου Δάσους» των Μετεώρων, όπου θα διεξαχθεί το Συνέδριο, να σταθεί σε όλους μας, αρωγός στην πορεία προς τη νόηση!

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή,

Δημήτριος Βούρδας
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Διευθυντής Αλλεργιολογικού Τμήματος
251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου:
12-15 Οκτωβρίου 2023

Λήξη Υποβολής Εργασιών:
20 Σεπτεμβρίου 2023

Οργάνωση - Γραμματεία

Free Spirit

Θεσσαλονίκης 12, Γέρακας 153 44
210 60 48 260
www.free-spirit.gr

Ακολουθήστε μας

Απόρρητο