Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, έχω τη μεγάλη χαρά και την ιδιαίτερη τιμή να σας καλωσορίσω στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (Ε.Α.Κ.Α.), το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου 2018, στην Αθήνα, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ε.Ε.Α.Κ.Α. για την τιμή που μου έκανε να μου προσφέρει την Προεδρία της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, να συγχαρώ τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για τη μεγάλη τους συλλογική προσπάθεια, τους ομιλητές και τους συντονιστές των επιμέρους εκδηλώσεων και τους προσκεκλημένους ομιλητές από το εξωτερικό για την προσφορά τους στο Συνέδριό μας.

Η συνεχιζόμενη παγκόσμια αύξηση των αλλεργικών νοσημάτων, καθώς και η επιδείνωση της βαρύτητάς τους καθιστούν αναγκαία τη βαθύτερη κατανόηση και την καλύτερη αντιμετώπισή τους.

Η επιτυχία των προηγούμενων Πανελληνίων Αλλεργιολογικών Συνεδρίων μας ωθεί στη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου επιστημονικού Προγράμματος, στοχεύοντας στην ανταλλαγή απόψεων, αλλά και στον εμπλουτισμό των γνώσεών μας με καινοτόμες ιδέες. Διακεκριμένοι ομιλητές όλων των ειδικοτήτων από την Ελλάδα και την Ευρώπη θα διευρύνουν τους ορίζοντές μας, συμβάλλοντας στην εμβάθυνση στα θέματα Αλλεργιολογίας και καλύπτοντας την ανάγκη για Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε Αλλεργιολόγους, Πνευμονολόγους, Ωτορινολαρυγγολόγους, Δερματολόγους, Παθολόγους, Παιδιάτρους, Γενικούς Ιατρούς, αλλά και σε κάθε Επαγγελματία Υγείας. Η θεματολογία έχει επιλεγεί με γνώμονα την ανταλλαγή ιδεών και τη συνεργασία μεταξύ των ειδικοτήτων.

Ελπίζουμε κι εφέτος να τιμήσετε τι Συνέδριό μας με την ενεργό συμμετοχή σας στον όμορφο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία σας θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων του Συνεδρίου και θα αναδείξει τη δυναμική της Αλλεργιολογίας στην Ελλάδα.

Από την πλευρά μας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αρτιότερη οργάνωση του Συνεδρίου και τη Φιλοξενία σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Αικατερίνη Συρίγου, MD, PhD
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Συν. Διευθύντρια Αλλεργιολογικού Τμήματος
Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία»

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου:
29 Μαρτίου - 1 Απριλίου 2018

Λήξη ημερομηνίας προεγγραφών:
19 Φεβρουαρίου 2018

Παράταση Λήξης Υποβολής Εργασιών:
28 Φεβρουαρίου  2018

Οργάνωση - Γραμματεία

Free Spirit

Θεσσαλονίκης 12, Γέρακας 153 44
210 60 48 260
www.free-spirit.gr

Ακολουθήστε μας